Scouting DWD maakt gebruik van functionele cookies en cookies voor het beheer van webstatistieken en social media.

Leiding worden

Regelmatig zijn we bij onze Scoutinggroep op zoek naar nieuwe vrijwilligers die ons leidingteam willen versterken. Je kunt leiding worden binnen de verschillende speltakken, afhankelijk van waar er open plaatsen zijn binnen het team en waar je interesse naar uitgaat. Heb je interesse om wekelijks en tijdens de verschillende kampen een speltak te vermaken, leuke programma's te verzinnen en lekker buiten bezig te zijn? Ben je enthousiast en wil je tijd investeren in een leuke nieuwe hobby? Neem dan contact op met de groepsbegeleiding via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Scouting Academy

Bij Scouting vinden we het belangrijk dat leiding goed is getraind op tal van gebieden, bijvoorbeeld op spel en programmering en het organiseren en draaien van activiteiten. Dit leer je bij Scouting binnen Scouting Academy.

Het doel van Scouting Academy is dat de vaardigheden die je als vrijwilliger binnen Scouting opdoet, ook buiten Scouting van waarde zijn. Daarom worden deze vaardigheden, ook wel competenties genoemd, buiten Scouting officieel erkend.

Maatschappelijke stage

Zit je op de middelbare school en moet je een maatschappelijke stage lopen? Dan kun je bij ons terecht! Onze speltakken, de welpen, scouts en explorers zijn altijd blij met enthousiaste 'nieuwe leiding/begeleiding'. De opkomsten die je meedraait duren circa 2,5 uur. En ook kun je meehelpen met het voorbereiden van opkomsten of grote activiteiten. Zo leer je plannen, organiseren, leidinggeven en kun je al je creativiteit kwijt! Enthousiast? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

App

Wij te vinden in de Scouting
App voor Android en IOS.
Informatie over de (speciale)
opkomsten is hier vaak te
vinden. Ook verschillende fotoalbums van de groepen en YouTube filmpjes. Zoek u een contactpersoon? Ook dit staat in de App.

Download voor IOS (apple)
Download voor Android

Vacatures

Regelmatig zijn we bij
onze Scoutinggroep op
zoek naar nieuwe vrijwilligers die ons leidingteam willen versterken. Je kunt leiding worden binnen de verschillende speltakken, afhankelijk van waar er open plaatsen zijn binnen het team en waar je interesse naar uitgaat. Heb je interesse en ben je enthousiast en wil je tijd investeren in een leuke nieuwe hobby? Neem dan contact op met de groepsbegeleiding via de mail groepsbegeleiding@dwd-beverwijk.nl.