Scouting DWD maakt gebruik van functionele cookies en cookies voor het beheer van webstatistieken en social media.

Contributie

Ieder lid van Scouting DWD betaalt contributie. Voor het jaar 2019 blijft de contributie voor de Bevers, Welpen en Scouts € 115,00 per jaar. Vanaf de Scouts komt hier nog € 15,00 bij i.v.m. tentenfonds.

Over het algemeen heeft de leiding niets te maken met de contributie. Dit wordt allemaal geregeld door de penningmeester. Bij de penningmeester kun je terecht met al je vragen met betrekking tot de contributie. De penningmeester is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Leden gaan pas contributie betalen vanaf de 4e opkomst.

De contributie kan pas worden stopgezet, nadat is afgemeld bij de eigen leiding van de speltak EN bij de ledenadministratie. Deze afmelding moet schriftelijk of per email worden ingediend bij de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Kampgeld

De zomerkampen staan financieel los van de contributie.

App

Wij te vinden in de Scouting
App voor Android en IOS.
Informatie over de (speciale)
opkomsten is hier vaak te
vinden. Ook verschillende fotoalbums van de groepen en YouTube filmpjes. Zoek u een contactpersoon? Ook dit staat in de App.

Download voor IOS (apple)
Download voor Android

Vacatures

Regelmatig zijn we bij
onze Scoutinggroep op
zoek naar nieuwe vrijwilligers die ons leidingteam willen versterken. Je kunt leiding worden binnen de verschillende speltakken, afhankelijk van waar er open plaatsen zijn binnen het team en waar je interesse naar uitgaat. Heb je interesse en ben je enthousiast en wil je tijd investeren in een leuke nieuwe hobby? Neem dan contact op met de groepsbegeleiding via de mail groepsbegeleiding@dwd-beverwijk.nl.