Scouting DWD maakt gebruik van functionele cookies en cookies voor het beheer van webstatistieken en social media.

Scouts 11-15

Jongens bij Scouting die 11 tot 15 jaar oud zijn, heten Scouts (Verkenners). Scouts pionieren objecten met hout en touw, slapen in tenten, koken tijdens het zomerkamp hun eigen maaltijd, leren hiketechnieken en doen avontuurlijke bosspelen. Op deze manier ontdekken zij de wereld om zich heen. Scouts leren samenwerken en krijgen hierdoor een grote mate van zelfstandigheid.

Deze speltak draait op zaterdagmiddag van 13.30-16.30 uur.

Het leidingteam bestaat uit:

  • Ricardo Kuijs (teamleider)
  • Niels Visser
  • Bard de Haan
  • Kjeld Buis

Voor alle vragen over de scouts, kun je contact opnemen met de leiding via e-mailadres:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

App

Wij te vinden in de Scouting
App voor Android en IOS.
Informatie over de (speciale)
opkomsten is hier vaak te
vinden. Ook verschillende fotoalbums van de groepen en YouTube filmpjes. Zoek u een contactpersoon? Ook dit staat in de App.

Download voor IOS (apple)
Download voor Android

Vacatures

Regelmatig zijn we bij
onze Scoutinggroep op
zoek naar nieuwe vrijwilligers die ons leidingteam willen versterken. Je kunt leiding worden binnen de verschillende speltakken, afhankelijk van waar er open plaatsen zijn binnen het team en waar je interesse naar uitgaat. Heb je interesse en ben je enthousiast en wil je tijd investeren in een leuke nieuwe hobby? Neem dan contact op met de groepsbegeleiding via de mail groepsbegeleiding@dwd-beverwijk.nl.