Scouting DWD maakt gebruik van functionele cookies en cookies voor het beheer van webstatistieken en social media.

Bevers 4-7

De meisjes en jongens van 4 tot 7 jaar worden bij Scouting Bevers genoemd. Bevers doen samen leuke activiteiten in de natuur. Ze spelen in het fantasiedorp Hotsjietonia en doen spelletjes met Stuiter, Sterre, Keet en Steven Stroom en de andere bewoners van het dorp.

Deze speltak draait op zaterdagmiddag van 14.00-16.00 uur.

Het leidingteam bestaat uit: Jodey Pinas - teamleider, Owen van der Werff en Nick Hoogeland

Voor alle vragen over de bevers kun je contact opnemen
met de leiding via e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij openen iedere bever opkomst met dit openingslied:

Wij zijn de bevers en zingen dit lied, het liefst lekker HARD anders hoor je het niet. We gaan samen spelen, dan doen we zo graag, maar wat we gaan doen, doen we samen vandaag.

Ik dans, ik spring, ik stuiter en ik zing

Wij zijn de bevers en zingen dit lied, het liefst lekker HARD anders hoor je het niet. We gaan samen spelen, dat vinden we fijn, wat is het toch leuk om een bever te zijn.

Verder zingen we ter afsluiting ook een lied:

Wij zijn de bevers en zingen dit lied, het liefst lekker HARD anders hoor je het niet, maar nu zijn we klaar, tot de volgende keer, dan zien we elkaar en dan zingen we weer.

Ik dans, ik spring, ik stuiter en ik zing.

Wij zijn de bevers en zingen dit lied, het liefst lekker HARD anders hoor je het niet, maar nu zijn we klaar, tot de volgende keer, dan zien we elkaar en dan spelen we weer.

App

Wij te vinden in de Scouting
App voor Android en IOS.
Informatie over de (speciale)
opkomsten is hier vaak te
vinden. Ook verschillende fotoalbums van de groepen en YouTube filmpjes. Zoek u een contactpersoon? Ook dit staat in de App.

Download voor IOS (apple)
Download voor Android

Vacatures

Regelmatig zijn we bij
onze Scoutinggroep op
zoek naar nieuwe vrijwilligers die ons leidingteam willen versterken. Je kunt leiding worden binnen de verschillende speltakken, afhankelijk van waar er open plaatsen zijn binnen het team en waar je interesse naar uitgaat. Heb je interesse en ben je enthousiast en wil je tijd investeren in een leuke nieuwe hobby? Neem dan contact op met de groepsbegeleiding via de mail groepsbegeleiding@dwd-beverwijk.nl.